Premix Stabil Plus

Premix pentru patiserie destinat stabilizării umpluturilor de brânză. Avantaje: Stabilizator neutru pentru brânză dulce sau sărată; Reduce considerabil pierderile la

Mix Butter Cake

Mix pentru patiserie. Avantaje: Conține 2,5% pudră de unt ce conferă gust autentic, de unt natural și aromă delicată care

Vanilla Delice – mix instant cremă cu aromă de vanilie

Pudră instant pentru obţinerea cremelor termostabile, cu aromă de vanilie, destinate umplerii şi decorării produselor de patiserie. Avantaje: Ușor de

Mix Macaron 21%

Mix integral pentru obținerea cojilor de macarons. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate ingredientele se mixează împreună; Rețetă ușor de

Meringue Dream mix pentru bezele

Mix pentru obținerea bezelelor sau pentru decorarea deserturilor cu bezea. Avantaje: Rețetă simplă și ușor de utilizat: se adaugă doar

Mix Goffre

Mix destinat obținerii goffrelor dulci, waffles, bubble waffle și pancakes. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate ingredientele se mixează împreună;

Mix eclere

Mix destinat obținerii cojilor de ecler și choux-urilor. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate ingredientele se mixează împreună; Rețetă ușor

Cake Mix Complet

Mix pulverulent pentru obținerea checurilor. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate ingredientele se mixează împreună; Rețetă ușor de utilizat: se

Mix Super Cake

Mix destinat obținerii checurilor simple, blaturilor pentru tarte cu fructe și alte prăjituri cu blat dens și umed. Avantaje: Rețetă

Mix Eka Pandișpan

Mix pulverulent destinat obținerii pandișpanului, foilor de prăjitură și blaturilor de tort. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate ingredientele se

Mix Swiss Roll

Mix pulverulent destinat obținerii blaturilor de tort, foilor de ruladă și foilor pentru prăjituri. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate

RollMix Choco & RollMix Vanilla

Mixuri destinate obținerii blaturilor de tort, foilor de ruladă și foilor de prăjitură. Avantaje: Mod de lucru simplu: toate ingredientele