Premix Cozonac StrăBun

Premiul Cozonac StrăBun este destinat obținerii cozonacilor cu specific tradițional. Avantaje: Aromă plăcută de vanilie și portocale pentru aluat, care

Premix Cozopak A+Vanilla

Cozopak A+Vanilla este un premix pentru aluaturi dulci, utilizat în producția: cozonacilor, cornurilor, plăcintelor și altor produse similare. Avantaje: Nu

Premix Cozopak Max fresh

Cozopak Max Fresh este un premix pentru aluaturi dulci, utilizat în producția: cozonacilor, cornurilor, plăcintelor și altor produse similare. Avantaje:

Cremă Delicii Caramel fill

Avantaje: Cremă gata preparată, stabilă la coacere și la îngheț/dezgheț; Poate fi folosită şi că bază pentru topping în diferite

Cremă Delicii Choco fill

Avantaje: Cremă gata preparată, stabilă la coacere și la îngheț/dezgheț; Poate fi folosită şi ca bază pentru topping în diferite

Cremă Delicii Vanilla fill

Avantaje: Cremă gata preparată, stabilă la coacere și la îngheț/dezgheț; Poate fi folosită şi ca bază pentru topping în diferite

Umplutură Fructello mere cu scorțișoară

Avantaje: Gata de utilizat – crema se poate utiliza ca atare la interiorul produselor, menținându-și aroma, structura și o culoare

Umplutură Fructello prune

Avantaje: Conținut ridicat de fruct din piure (min. 80%); Gata de utilizat – crema se poate utiliza ca atare la

Umplutură Fructello vișine

Avantaje: Conținut ridicat de fruct din piure (min. 80%); Gata de utilizat – crema se poate utiliza ca atare la

Semințe Susan

Ideală pentru aluaturi care necesită perioade lungi de repaus și dospire prelungită în celule refrigerate. Glutenul, cu un raport echilibrat

Ameliorator Eka Valore Energy -100g

Amelioratori de panificație cu formulă complexă, destinați corectării făinurilor. Conțin și emulgatori care îmbunătățesc caracteristicile aluatului (prelucrabilitatea aluatului, toleranța la

Amelioratori Expert -10kg

Amelioratori pentru panificație enzimatici destinați corectării făinurilor medii și puternice, cu indice de cădere mare (>400 secunde). Conțin și L-cisteina.