Ameliorator Power Fresh -10kg

259,00 lei
Ameliorator complex destinat îmbunătățirii prospețimii produselor de panificație și patiserie ambalate. Conține emulgator și contribuie la creșterea stabilității aluatului. Până

Super Graham Complex – 10kg

192,00 lei
Super Graham Complex enzimatic pentru amestecuri de făinuri deficitare în gluten Complex enzimatic destinat corectării amestecurilor de făină integrală, făină

Amelioratori Enzimatici Eka Leu -10kg

108,00 lei
Amelioratori pentru panificație enzimatici destinați corectării făinurilor medii și puternice, cu indice de cădere mare (>400 secunde). Conțin și L-cisteina.

Ameliorator Eka Valore Energy -100g

Amelioratori de panificație cu formulă complexă, destinați corectării făinurilor. Conțin și emulgatori care îmbunătățesc caracteristicile aluatului (prelucrabilitatea aluatului, toleranța la

Ameliorator Eka Valore Mega- 10kg

275,00 lei
Amelioratori de panificație cu formulă complexă, destinați corectării făinurilor. Conțin și emulgatori care îmbunătățesc caracteristicile aluatului (prelucrabilitatea aluatului, toleranța la

Panimon Patiser Făină Albă de Grâu 555 -25kg

60,00 lei
Făină de grâu tip 555, specială pentru cofetărie și patiserie profesionistă Obținută din boabe de grâu atent selecționate, cu rafinare

Boromir Făină albă de grâu pizza -5kg

18,50 lei
Făină albă de grâu pentru pizza – calitate superioară pentru un aluat desăvârșit Obținută prin măcinarea fină a boabelor de

Pan Savor Amestec cu malț și maia – 10kg

179,00 lei
Amestec de făină de malț prăjit din orz și maia deshidratată de secară. Îmbunătățește aroma și gustul specialităților de panificație

Panimon faină albă de grâu superioară 000- 25kg

64,00 lei
Calitate constantă pentru rezultate perfecte Făina albă de grâu tip 000 de la Panimon este o făină superioară, ideală pentru

IFFCO Ulei Palmier -20kg

288,00 lei
IFFCO Ulei de Palmier – 20 kg (Industrial, Nehidrogenat) Calitate premium pentru producție alimentară Un ulei de palmier nehidrogenat, rafinat cu

Semințe Susan

Ideală pentru aluaturi care necesită perioade lungi de repaus și dospire prelungită în celule refrigerate. Glutenul, cu un raport echilibrat